Relaxatie

Ervaar de helende kracht en weldaad van relaxatie voor je lichaam, geest en ziel!

  • Energetische behandeling (met kleren aan)
    Bij een energetische behandeling wordt enerzijds gewerkt op de energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie. Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke levensenergie in het lichaam opnieuw vrij kan stromen. Het brengt je in een diepe ontspanning, bevordert zelfgenezing, vermindert stress en biedt mentale en fysieke ondersteuning. Je komt ook terug dichter bij jezelf. Hiervoor wordt er aan de hand van polariteit- of energetische massage gewerkt in combinatie met reiki.
  • Relaxatietherapie
    Ervaar je vaak stress en/of heb je emotioneel wat te verwerken en heeft dit zich onbewust vastgezet in jouw lichaam?

Relaxatietherapie richt zich op het verlichten van stress gerelateerde klachten en op het bewust vertragen, ontspannen, loslaten en in balans brengen van jouw zenuwstelsel en lichaam. Je krijgt opnieuw meer voeling met je lichaam, geeft ruimte aan je emoties om ze te verwerken en het versterkt jouw zelfhelend vermogen. Je ervaart meer rust in je hoofd en hebt een betere focus en concentratie doorheen de dag.

Naargelang jouw klachten en/of interesses wordt de begeleiding gegeven aan de hand van meditatie, mindfulness, ademhalings- en grondingsoefeningen, klank en lichaamsbeweging en een energetische behandeling.

Een warm welkom op mijn massagetafel! 🥰