Soul coaching

Luister naar de roep van je ziel, leef je zielsmissie en leef een vervullend en gelukkig leven vanuit je hart!

Leer opnieuw te voelen, kom uit je hoofd en luister naar jouw innerlijke stem. Heb de moed om jouw hart, intuïtie en passies te volgen, om in jouw unieke volle potentieel te gaan staan en jouw dromen te verwezenlijken. Ga op innerlijke reis en kom thuis bij jezelf!

Verlang jij ernaar om met bezieling te leven? Ben je de verbinding met jezelf kwijtgeraakt? Zit je vast, heb je last van stress of pieker je veel?
Voel je je gevangen in de sleur van elke dag en ervaar je innerlijke onrust? Droom je ervan om je carrière beter af te stemmen op wie je werkelijk bent en wat je hier te doen hebt maar weet je niet waar je moet beginnen en ontbreekt het je aan zelfkennis & zelfvertrouwen om de sprong te wagen? Ben je onzeker en perfectionistisch? Herval je vaak in dezelfde belemmerende patronen en beperkende gedachten die jou tegenhouden om jouw volle potentieel te leven? Dan is soul coaching misschien iets voor jou.

Ontspan, vertraag, verzacht en laat los wat jou niet meer dient.

Aan de hand van diepgaand & bevrijdend lichaamswerk (meditatie, mindfulness, ademhalings- en grondingsoefeningen, energetische massage, klank & stembevrijding, de natuur en lichaamsbeweging) en coaching ontdek je wie je écht bent en waar je naartoe wil. Door dicht bij jezelf te blijven, jezelf los te koppelen van oordelen en verwachtingen van de buitenwereld en te connecteren met je hart, krijg je jouw zielsmissie helder en neem je opnieuw de regie over jouw leven. Je bevrijdt jezelf, leeft bewuster, in flow (is onze natuurlijke staat van zijn, van verbinding en vervulling), ervaart meer zelfliefde, innerlijke rust en meer zelfvertrouwen.

Ik help jou graag op weg in jouw transformatie naar je diepere, ware & authentieke zelf en naar helderheid in jouw zielsmissie zodat je een vervullend en gelukkig leven kan leiden vanuit je hart.

Investeer vandaag nog in jezelf! Voor meer info kan je vrijblijvend contact opnemen voor een gratis eerste telefonisch gesprek. Jouw vraag komt aan bod, hoe ik jou kan helpen en of je een klik voelt😉.

Geloof in jouw dromen, je kan ze bereiken!

 

Coachings gaan door te Sint-Pieters-Leeuw.
Cash of Payconiq ter plaatse.

Getuigenissen